​Hva er WordPress?

WordPress er et publiseringsverktøy for å lage moderne nettsider. Verktøyet er basert på åpen kildekode og er gratis å bruke. Rundt 27% av alle nettsider som finnes i verden er basert på WordPress, noe som utgjør over 70 millioner nettsteder.

swiss replicas relojes was probably well respected by all the fields.

high quality rolex replica deals with lots of prospects.

Hvorfor har WordPress blitt så populært?

Det er mange årsaker til at WordPress har blitt verdens mest brukte publiseringsverktøy (Content Management System). Her er noen av hovedpunktene som kan forklare suksessen. 

Åpent

Kanskje den viktigste grunnen til at WordPress har fått så stor markedsandel er at programvaren er basert på åpen kildekode. Det betyr at kildekoden er tilgjengelig for alle og hundrevis av utviklere verden over kan jobbe sammen for å gjøre den enda bedre. I tillegg er programvaren gratis.

Brukervennlig

WordPress et veldig brukervennlig verktøy for personer uten spesiell kompetanse på koding av websider. Man trenger ikke være ekspert for å gjøre endringer på sin egen nettside. Er man vant til å bruke tekstbehandlingsprogrammer som for eksempel Microsoft Word vil man umiddelbart kjenne seg igjen når man skal gjøre endringer i WordPress.

Fleksibelt

Med et stort og aktivt utviklermiljø så finnes det utvidelser og tillegg til WordPress som dekker de aller fleste behov. Man kan utvide funksjonaliteten med eksempelvis nettbutikk, medlemsfunksjoner eller skjema av ulik karakter. Mulighetene er uendelige, og det er stor sjanse for at det finnes utvidelser som dekker akkurat ditt behov.

Du er ikke låst til en leverandør

Siden programvaren er åpen kildekode er man heller ikke låst til leverandør. Med millioner av WordPress nettsider så har det vokst opp et stort økosystem rundt plattformen. Har man et problem eller trenger hjelp å utvikle ny funksjonalitet så er det enkelt å finne kompetanse og bistand fra utviklere. Det betyr også at man har stor valgfrihet til å bytte tilbyder hvis man ikke skulle være fornøyd.

replique rolex rolex circumstance created by hand-made yourself.
diamond painting cross stitch is a new diy handmade embroidery project with more creativity than cross stitch.

Eksterne lenker:Offisielt nettstedWikipedia