• Home >>

Vi hjelper deg å legge grunnlaget for din suksess!

Vi gjør hjemmesiden din raskere.

Få ting er mer frustrerende enn en treg hjemmeside. Det skremmer både potensielle kunder og søkemotorer å ha en nettside som tar en evighet å laste.Vi analyserer hjemmesiden din og kommer med konkrete anbefalinger hva du kan gjøre for å få en rask og effektiv hjemmeside. Vi går gjennom bildebibliotek, 3-parts programvare og ser på infrastrukturen til hjemmesiden din. Er du klar for å få fart på hjemmesiden igjen?

amazing the best rolex imitacion in the world further breathtaking.

swiss orologi replica complicated develop disturbed everybody.

Hjemmesiden blir raskereVi sikrer dine data

Vi sikrer dine data

Vi tar daglig backup av alle hjemmesider. Dette for at du skal føle deg trygg og at vi skal kunne gjenopprette data hvis det skulle bli nødvendig. 

Dataene blir lagret i skyløsningen til Amazon, en av de mest robuste datalagringsplattformer i verden. Overføring av data fra din hjemmeside til Amazon er skjer ved hjelp av en kryptert dataforbindelse. Vi gjenoppretter data i inntil 30 dager hvis det skulle være behov for det.

Vi beskytter din hjemmeside

Den dårlige nyheten er at i 2016 ble 30 000 nettsider misbrukt hver eneste dag. Den gode nyheten er at vi proaktivt jobber med å redusere risikoen for datainnbrudd for våre kunder. Vi samarbeider med Sucuri som daglig skanner hjemmesiden din for svakheter eller ondartet kode. Skulle du være så uheldig å bli utsatt for datainnbrudd, hjelper vi deg å fjerne uønsket kode på hjemmesiden din.

we offer you swiss fausse rolex.

full drill diamond paintings for adults.
Vi beskytter din hjemmeside

Førsteklasses kundeservice

Vi står klar til å hjelpe deg med hva det måtte være som er relatert til din hjemmeside.

Med over 10 års erfaring innen prosjektledelse,  grafisk design, systemutvikling, applikasjonsdrift og netthandel kan vi løse de fleste utfordringer som dukker opp. 

Prøv tjenesten kostnadsfritt i 30 dager